Maak deze heerlijke gesmolten mozzarella op een tomatencoulis in de Cheese Baker of direct in een Crafond.
Lekker om te dippen met (italiaanse) broodstengels of wat gezonder met komkommer, bleekserderij of paprikareepjes.
Laat de mozarellabollen en kappertjes samen uitlekken in een vergiet.
Snijd de olijven doormidden.
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
Giet de tomatencoulis in de Cheese Baker. Voeg de olijven toe met de geritste blaadjes van een takje rozemarijn.
Leg de mozzarella erop en strooi de blaadjes van het tweede takje rozemarijn erover.
Garneer met de kappertjes en dek af met het deksel.
Zet ong. 25minuten in de oven en breng daarna op smaak met evt. nog wat peper en zout.
Serveer met italiaanse broodstengels om te dippen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Laat de mozarellabollen en kappertjes samen uitlekken in een vergiet.
Snijd de olijven doormidden.
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
Giet de tomatencoulis in de Cheese Baker. Voeg de olijven toe met de geritste blaadjes van een takje rozemarijn.
Leg de mozzarella erop en strooi de blaadjes van het tweede takje rozemarijn erover.
Garneer met de kappertjes en dek af met het deksel.
Zet ong. 25minuten in de oven en breng daarna op smaak met evt. nog wat peper en zout.
Serveer met italiaanse broodstengels om te dippen.