Oeuf(s) en cocotteDoor Emile HenryGrappig dat 'oeuf en cocotte' op internet wordt vertaald met 'ei uit de oven', terwijl het toch écht 'ei uit een potje' betekent. Dit recept met zalm is een super lenterecept, ideaal voor het paasontbijt of moederdag.
S’moresDoor Crafond NLS’mores worden van origine gemaakt in een skillet (lage pan/deksel) op open vuur, maar je kunt ze ook in de oven maken, in een Crafond lage pan of in de Cheese Baker van Emile Henry.
Mozzarella Marinara dipDoor Emile HenryMaak deze heerlijke gesmolten mozzarella op een tomatencoulis in de Cheese Baker of direct in een Crafond. Lekker om te dippen met (italiaanse) broodstengels of wat gezonder met komkommer, bleekserderij of paprikareepjes.
Camembert met honing en walnotenDoor Emile HenryWeer zo'n klassieker: romige, half-gesmolten camembert (of brie) met een zoetje en een knappertje, in dit geval honing en walnoot.