De Graanbuurt

Doetseweg 34 | 3381 KG Giessenburg (De Kolenbeurs)
Geopend van donderdag t/m zaterdag van 10 tot 5.
Tel. 06 2427 1090

Sleeuwijk

Kerkeinde 53 | 4254 LE Sleeuwijk
Geopend van maandag t/m woensdag van 9 tot 9.
0183 – 505664

E-mailformulier

Veelgestelde vragen

Bestellingen worden verzonden via DPD, bij voorkeur naar een Pickup Point, mits op redelijke afstand van uw woonadres. U ontvangt een per e-mail een verzendnotificatie track&trace code.
Uw bestelling wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Wanneer u in het weekend of op feestdagen bestelt, wordt uw bestelling op de eerst volgende werkdag in behandeling genomen. Normaliter neemt een bestelling 1-4 dagen in beslag.
Indien een product niet op voorraad is zullen wij u op de hoogte stellen van de vertraging.

Als u uw bestelling en betaling hebt afgerond, ontvangt u per e-mail een bevestiging. Mocht dit niet het geval zijn, dan is de bevestiging mogelijk als spam aangemerkt of heeft u een typefout gemaakt in uw e-mailadres.
U kunt altijd even bellen of mailen om zeker te zijn.
U kunt veilig en snel afrekenen via Ideal of Paypal.
Indien u kiest voor bankoverschrijving wordt uw bestelling in behandeling genomen zodra het verschuldigde bedrag is ontvangen. Dit kan tot enige vertraging leiden.
Jazeker, bij voorkeur op do-vr-za in onze winkel in de Graanbuurt te Giessenburg of op één van de evenementen waar we aan deelnemen. Op afspraak kunt u uw bestelling ophalen in Sleeuwijk. Belt u wel vooraf even om zeker te zijn dat we aanwezig zijn.
U hoeft niet vooraf online te betalen, maar kies voor ‘bankoverschrijving’, zodat wij de verzendkosten in mindering kunnen brengen. Ter plekke kunt u per pin of contant betalen.
Als u per ongeluk het verkeerde product heeft besteld, mag u dit natuurlijk altijd omruilen of terugsturen.
Indien wij per ongeluk het verkeerde product hebben geleverd of het product beschadigd is aangekomen, kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij zullen proberen een oplossing aan te dragen