Bedrijfsinformatie

Crafond Nederland
Kerkeinde 53
4254 LE Sleeuwijk
T. 0183 505664
info@crafond.nl

Bereikbaarheid:
Telefonisch en online: maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 (m.u.v. vakantie en feestdagen)
Fysiek: donderdag, vrijdag en  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur:
Graanbuurt Giessenburg in de Kolenbeurs, Doetseweg 34, 3381 KE Giessenburg

Reikwijdte
Voor alle zaken, met inbegrip van online bestellingen gelden onderstaande voorwaarden vanaf het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

Levering
Levering is uit voorraad naar het afleveradres, opgegeven door de klant. In geval van vertraging zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Aan levering en verpakking kunnen kosten verbonden zijn.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen 7 dagen na inbezitname van de goederen van de koop af te zien. Hiervan dient u ons tijdig en schriftelijk of per e-mail op de hoogte te stellen.

Kosten van herroeping
Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht kunt u de reeds geleverde goederen retourneren. Wij zullen alle betalingen vergoeden, met uitzondering van de bijkomende kosten, zoals verzendkosten. Het terugsturen van de goederen geschiedt op rekening van de klant, tenzij er duidelijk sprake is van verkeerde, beschadigde of anderszins onvolkomen levering.
De klant dient zorgvuldig om te gaan met bestelde goederen in geval van retourzending. Gebruik voor retourzending, indien mogelijk de originele verpakking. Indien goederen beschadigd teruggestuurd worden kan geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling.

Uitzonderingen of voortijdig beëindigen van het herroepingsrecht
Herroeping wordt op hygiënische gronden uitgesloten als de pannen reeds gebruikt zijn.

Prijzen
Prijzen gelden op het moment van bestelling. Alle vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Garantie
Indien de geleverde goederen materiaal- of fabricagefouten bevatten of transportschade hebben ondervonden dient u dit onverwijld aan ons mede te delen. De wettelijke garantietermijn bedraagt twee jaar en geldt voor normaal gebruik. Ze dekt geen schade door oneigenlijk gebruik zoals:

  • Schade door verwaarlozing, kokende olie/vet op de kookplaat en panbodem
  • Schade als gevolg van oververhitting of droogkoken, vorming van teerhars.
  • Schade als gevolg van krassen met ongeschikt keukengerei zoals metaal, scherpe of puntige materialen.

Leveringskosten
Voor de kosten van verpakking en transport brengen wij een bedrag in rekening van € 8,95 binnen Nederland, tenzij het bestelbedrag € 149,- overschrijdt, er sprake is van een kortingscoupon of anderszins recht is op gratis verzending.

Levertijd
Mits op voorraad versturen wij de goederen over het algemeen binnen één werkdag na ontvangst van betaling. Mocht een product niet voorradig zijn, ontvangt u van ons hierover een mail met de verwachte levertijd.

Indien de goederen niet op de verwachte datum geleverd worden
Neemt u in dat geval contact met ons op via info@crafond.nl  of via onze klantenservice op nummer: 0183 505664

U kunt op de volgende tijden contact opnemen met de klantenservice:
Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 (m.u.v. vakantie en feestdagen)
Wij zullen proberen om voor u een onmiddellijke oplossing aan te dragen.