Puff pancakesDoor Crafond NLDutch Puff Pancakes bevinden zich ergens tussen pannenkoek en muffin. Een heerlijk fluffy pannenkoek en het ideale ontbijt-op-bed voor moederdag!
Paté de campagneDoor BoudineBasisrecept voor een vrij zachte franse boerenpaté. Je kunt 'm zo kruidig maken als je zelf wilt, maar maak 'm wel een dag van tevoren.
Groene aspergesoepDoor BoudineHet is weer aspergetijd! Dit keer een supersimpele en lekkere soep van groene asperges.
Crêpe HotdogDoor BoudineCrêpes of galettes saucisses is heerlijk fout frans streedfood. Nóg lekkerder - en fouter! - de crêpe hotdog.
Oeuf(s) en cocotteDoor Emile HenryGrappig dat 'oeuf en cocotte' op internet wordt vertaald met 'ei uit de oven', terwijl het toch écht 'ei uit een potje' betekent. Dit recept met zalm is een super lenterecept, ideaal voor het paasontbijt of moederdag.
Mozzarella Marinara dipDoor Emile HenryMaak deze heerlijke gesmolten mozzarella op een tomatencoulis in de Cheese Baker of direct in een Crafond. Lekker om te dippen met (italiaanse) broodstengels of wat gezonder met komkommer, bleekserderij of paprikareepjes.
Camembert met honing en walnotenDoor Emile HenryWeer zo'n klassieker: romige, half-gesmolten camembert (of brie) met een zoetje en een knappertje, in dit geval honing en walnoot.