Laden Evenementen

« Alle Evenementen

St. Joep | Sittard

19 maart | 08:00 tot 17:00

De markt ter ere van het naamfeest van Sint Josef, oftewel de St. Joepmarkt is een waar begrip in het zuiden van Nederland, een groots volksfestijn.
Niet alleen is het de oudste jaarmarkt van Nederland, de grootste maar ook de eerste van het seizoen. Elk jaar komen er weer tienduizenden bezoekers uit Nederland, België en Duitsland naar Sittard!

Het weerbeeld maakt voor velen niet uit, of het nu regent of met een heerlijk zonnetje, doordat de Joep in het voorjaar wordt gehouden en als de eerste historische Hollandse jaarmarkt te boek staat, is de Sint Joep een ware traditie. Meer dan 500 kramen en diverse verkoopwagens zijn aanwezig, marktkooplui, standwerkers, venters, artiesten, het oud Hollandse orgel, alles is van de partij.

Speciaal voor onze Limburgse fans die van bourgondisch leven en koken houden en daar uiteraard een goede pan voor nodig hebben doen wij dit jaar voor het eerste mee.
Wie in de buurt is en ook deze heel oude markt in het historische centrum eens wil beleven, schroom niet en kom even langs.

Het blijft eindelijk droog en hopelijk met een zonnetje.
Let op! Se St. Joepmarkt slingert ruim 5 kilometer door het historische centrum van Sittard. Wij staan in de Parklaan nr. 631.

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
08:00 tot 17:00

Locatie

St. Joepmarkt Sittard
Parklaan 631
Sittard, 6131KG Netherlands
+ Google Maps