Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lentiade | Den Bosch

14 april tot 15 april

Leve de lente!
De 9e editie van de voorjaarsfair Lentiade wordt dit jaar op zaterdag 14 & zondag 15 april 2018 gehouden op het Vestingseiland de Pettelaarse Schans in ’s Hertogenbosch. Het prachtig stervormig, eiland is dit jaar het decor van dé Lentefair van Nederland.

Beleven, shoppen, proeven & genieten
De voorjaarsfair Lentiade is inmiddels jaarlijks voor duizenden bezoekers met vrolijke lentekriebels een ‘must’. Want wat is er leuker dan dan een dagje shoppen bij ruim 150 deelnemende bedrijven met van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, dames-, heren- en kindermode, brocante, kunst, beauty, woon- en tuindecoratie, gadgets, sieraden en hebbedingen. Daarnaast is het genieten van de meest smakelijke gerechten, vers fruit, culinaire streekproducten en gezonde shakes uit alle windstreken bij een bont gezelschap van kleurrijke foodtrucks & foodstands.

Het beloven gezellige dagen te worden vol live muziek, bijzondere verhalen, indrukwekkende roofvogeldemonstraties met zeearenden en gieren, workshops en vele andere activiteiten voor jong en oud!

Gegevens

Begin:
14 april
Einde:
15 april
Website:
www.lentiade.nl

Locatie

Pettelaarse Schans
De Pettelaarse Schans
Den Bosch, 5216 CG
+ Google Maps