Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstmarkt Lage Vuursche

8 december 2018 tot 9 december 2018

Ieder jaar wordt de Dorpsstraat in Lage Vuursche in kerstsfeer gebracht. Maar liefst 25 grote kerstbomen met kerstboomlampjes brengen het dorp in een feeërieke kerstsfeer.
Op zaterdag 8 december en zondag 9 december is de Kerstmarkt in het dorp. De ca. 50 kerstkramen, met een groot aanbod aan allerlei kerstartikelen en cadeauartikelen, staan in de Dorpsstraat tussen de kerstbomen en in het Dorpshuis De Furs. Tevens staan er kraampjes met hapjes en drankjes, waar bijvoorbeeld een lekker glaasje glühwein gedronken kan worden.

Het pittoreske dorpje Lage Vuursche heeft een beschermd dorpsgezicht met veel rijksmonumenten en het lijkt wel of de tijd er heeft stil gestaan. Omdat er ieder weekend veel dagjesmensen, zowel bij goed als minder goed weer, een bezoek brengen aan Lage Vuursche, zal het zeker ook op dit weekend weer gezellig druk zijn in het dorp. De toegang is gratis en er wordt gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid op het weiland achter Restaurant De Lage Vuursche.

Na een bezoek aan de markt kunt u natuurlijk ook nog een wandeling maken in de prachtige bossen die het dorpje omringen of gezellig wat eten of drinken in één van de restaurants in het dorp.
Op zondag is de eeuwenoude Stulpkerk in Lage Vuursche van 14:00 -16:00 uur opengesteld voor bezichtiging. Tevens is er zondagmiddag in de kerk live klassieke muziek met orgel en fluit.

Openingstijden
za. 08 dec. van 11.00 – 17.00 uur
zo. 09 dec. van 11.00 – 17.00 uur.
Toegang is gratis

Gegevens

Begin:
8 december 2018
Einde:
9 december 2018

Locatie

Lage Vuursche
Dorpsstraat
Lage Vuursche,
+ Google Maps