Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Farm & Country Fair | Aalten

22 juni tot 24 juni

Crafond staat zoals ieder jaar weer met veel plezier op de Farm & Country Fair te Aalten.

De Farm & Country Fair is niet zomaar een fair, maar een belevenisfestival waarbij het buitenleven en de boerderij volop in de belangstelling staan. Verbaas je over het zeer brede aanbod in de punttenten, neem een kijkje bij de vele shows en geniet van een dag buiten zijn. Ook erg leuk voor kinderen!

Volop verrassing, actie en beleving, maar ook plekken om heerlijk te chillen. Shoppen bij 400 stands met bijzondere producten, lekker eten, deelnemen aan workshops en genieten van kunst, gekke exposities, duizenden dieren, een doorlopend showprogramma. Beleef alle facetten van het landleven. Hier vind je persoonlijke verzorging, kleding, deco, voeding, kunst en tuinieren naast dierenbenodigdheden en het moderne boerenleven.

Bij de Farm & Country Fair kun je eindeloos shoppen, maar ook genieten van verhalen, exposities, duizenden dieren, een folkmuziek festival, moderne landbouw en honderden shows. Soldaten bij de loopgraven, de legervoertuigen en de displays laten je alles zien uit het leven aan het front in de tweede Wereldoorlog.

Kijk voor meer informatie op www.countryfair.nl

Gegevens

Begin:
22 juni
Einde:
24 juni
Website:
http://www.countryfair.nl/

Locatie

Farm & Coutry Fair
Dinxperlosestraatweg 124
Aalten, 7122 JS