Chocoladebrownies

Chocoladebrownies

Category: Taarten en desserts

Cuisine: Amerikaans

Chocoladebrownies

Hier is ruimte voor een omschrijving

Ingredienten

  • 200 gram pure chocolade (min. 70% cacao)
  • 250 gram zachte boter (kamertemperatuur)
  • 200 gram rietsuiker of fijne tafelsuiker
  • 6 eetl. cacaopoeder
  • 4 eetl. zelfrijzend bakmeel
  • 4 eieren
  • handje noten naar smaak
  • Als je het aandurft: wat gember en/of heel fijngehakte rode peper (zonder zaad)

Instructies

  • Rasp of hak de chocolade
  • Meng de boter met de suiker, cacaopoeder, bakmeel, snufje zout en chocoladestukjes i de keukenmachine en meng goed door.
  • Voeg, al draaiende de eieren toe.
  • Spatel evt. gember en/of rode peper toe.
  • Je kunt de noten erdoor roeren, maar leuker is in ieder geval een aantal achter te houden voor óp de brownies.
  • Vet een lage pan ø28 cm. in met een beetje boter en bestuif met wat bloem.
  • Schep het chocolademengsel er in en strijk glad. Strooi er wat stukjes noot op.
  • Leg het aluminium deksel op de pan en bak op een lage stand totdat het gaar is.
  • Controleer met een satéprikker.

Opmerkingen

Hier is ruimte voor opmerkingen

https://www.crafond.nl/chocoladebrownies/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *